ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

ΤΗΝ πεποίθηση ότι με σκληρή δουλειά από την ιδιωτική πρωτοβουλία ώστε η Τριφυλία να αποτελέσει τουριστικό προορισμό, εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων  της Τριφυλίας κατά την κοπή πίτας και Γενική συνέλευση του σωματείου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τσολαρίδης» στην παραλία της Κυπαρισσίας.
Με ευχές αντάξιες της προσπάθειας που καταβάλλουν τα μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος μίλησε για τουριστική χρονικά γεμάτη προκλήσεις αλλά εξέφρασε την ευχή να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Εκτός από τα φυλλάδια της Ένωσης φέτος δημιουργήθηκε για προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό ενός με τις ομορφιές του τόπου μας, ενώ όπως δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος στο δεύτερο φόρουμ τουρισμού της Τριφυλίας την άνοιξη έχει προκληθεί ο υφυπουργός οικονομίας που διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ. Σε ότι αφορά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., δεν υπήρξαν εκπλήξεις καθώς ο νυν πρόεδρος τελικά επανεξελέγη με τα νέα μέλη να αποτελούν το νέο Δ.Σ. για το έτος που διανύουμε. .
Πιο αναλυτικά το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Κώστας Αγγελόπουλος
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Οικονόμου
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Φωτεινόπουλος
Tαμίας: Τάκης Παναγιωτόπουλος
Μέλη: Γιώργος Σιακαβάρας , Γιώργος Κασσίμης και Γιώργος Κυριακουλόπουλος. ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages