ΕΚ του πονηρού τα αθηναικά ρεπορτάζ για δημιουργία hot spot στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΚ του πονηρού τα αθηναικά ρεπορτάζ για δημιουργία hot spot στα Φιλιατρά

ΤΟ Αθηνοκεντρικό κράτος δεν μπορεί να σχεδιάζει χωρίς..τον ξενοδόχο υπογραμμίζει σε σκληρή δήλωσή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας σχετικά με το θέμα δημιουργίας κέντρου υποδοχής προσφύγων στα Φιλιατρά. Ο κ. Κατσίβελας δήλωσε στους δημοσιογράφους για το θέμα αυτό ότι" Με αφορμή δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις από πολύ μεγάλο κανάλι, κεντρικό της Ελλάδος, ότι πρόκειται η περιοχή των Φιλιατρών σε χώρο που λειτουργεί ιδιωτική επένδυση να χρησιμοποιηθεί σαν hot spot για τη φιλοξενία προσφύγων, επανέρχεται το θέμα και, μάλιστα, μ’ έναν δόλιο τρόπο – και το λέω έτσι με όλη την παρρησία – γιατί χωρίς να ξέρει η κοινωνία, χωρίς να ξέρουν οι πολίτες, χωρίς να ξέρουν οι κάτοικοι της πόλης, χωρίς να ξέρει ούτε καν η δημοτική Αρχή για το τι σκέφτεται και για τι ετοιμάζονται να κάνουν στην περιοχή μας, ε, νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να σκεφτόμαστε ό,τι θέλουμε. Αυτό το οποίο, όμως, θέλω με τον πιο διάφανο και τον πιο περίτρανο τρόπο να ξεκαθαρίσω είναι το εξής. 
 Ο κ. Κατσίβελας ξεκαθαρίζει όι "Δεν πρόκειται να δεχτούμε να γίνει κάτι στην περιοχή μας χωρίς να το γνωρίζουν οι πολίτες, χωρίς να γνωρίζει η δημοτική Αρχή. Και, εκφράζω για άλλη μία φορά την δεδηλωμένη πίστη όλη της κοινωνίας, όπως εκφράστηκε από αλλεπάλληλα δημοτικά συμβούλια, που έχουμε καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε να εγκατασταθούν πρόσφυγες στην περιοχή μας με τη μορφή την οποίαν μέχρι τώρα έχουμε δει. Το βέβαιον είναι ότι δεν υπάρχει κράτος. Το βέβαιον είναι ότι αυτό το κράτος, πλέον, δεν είναι αξιόπιστο και γι’ άλλη μια φορά θέλω να δηλώσω ότι, μην κανονίζουν χωρίς τον ξενοδόχο", καταλήγει ο Δήμαρχος Τριφυλίας. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages