ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ

Τραγική είναι η κατάσταση με τις λακκούβες, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής στην νότια Τριφυλία, που είναι επικίνδυνες για τους οδηγούς με αποτέλεσμα να καραδοκεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.
 Αναγνώστες από τα Φιλιατρά, περιγράφουν στο τοπικό filiatranet την κατάσταση που βίωσαν το Σάββατο στον δρόμο Φιλιατρών – Μαραθούπολης, όταν μία απλή οικογενειακή βόλτα παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, από μία επικίνδυνη λακκούβα που βρίσκεται στο δρόμο προς Μάραθο (κοντά στου Καυκή), όπου υπάρχει επικίνδυνη στροφή για τους οδηγούς τροχοφόρων. «Κινδύνεψα μαζί με την οικογένειά μου», όπως δήλωσε δημότης της πειροχής, ενώ τόνισε το τι μπορεί να συμβεί εάν πέσει μηχανάκι στην λακκούβα, η οποία όταν είναι γεμάτη με νερό δεν φαίνεται. 
«Το αποτέλεσμα ήταν να στραβώσουν δύο ζάντες του αυτοκινήτου, να σπάσει το αμορτισέρ και να στραβώσει η κρεμαγιέρα και όλα αυτά για δύο κουβάδες πίσσα» ανέφερε αγανακτισμένος για το περιστατικό μαζί με τις φωτογραφίες που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.. «Κανείς τους δεν έχει δει την γούβα; Μόνο ψήφο ξέρουν να ζητάνε!» «Στα Φιλιατρά», συνέχισε, «η ίδια κατάσταση, παντού έχουν εμφανιστεί επικίνδυνες λακκούβες», όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ιδίως σε κεντρικούς οδικούς άξονες. Προφανώς δεν είναι οι μόνες περιοχές που έχουν πρόβλημα στους δρόμους πριν ακόμα τελειώσει ο χειμώνας..
 Επιμέλεια ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ- Ν.ΗΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages