ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΟ 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΟ 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γιακουμοπουλου Άννα, κατακτώντας  την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο , στο 2ο κύπελλο ακρόπολις ,που έγινε στο Στάδιο ειρήνης και φιλίας στην Αθήνα στις 16-18 Ιουνίου αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες ανά την Ελλάδα.
Η αθλήτρια έδωσε 4 δυνατούς αγώνες στην κατηγορία των -52 κιλών νεανίδων , δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται , καθώς και το αποτέλεσμα της σκληρής , επιμονής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό team που ασχολείται μαζί της. Η Γιακουμοπουλου έδειξε από την αρχή την υπεροχή της κερδίζοντας όλες τις αντιπάλους της με διαφορά στο σκορ , ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα με νοκ-άουτ 25-3 , τον 2ο αγώνα με 14-3 , τον 3ο αγώνα με 7-1 και τον 4ο αγώνα με 21-17 όπου την έφερε και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Η αθλήτρια δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της, αφού συνεχώς θέτει νέους στόχους και τους πετυχαινει,  έχοντας έτσι μια συνεχώς ανοδική πορεία σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις .   
Γιακουμοπουλου Άννα : είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου αυτή , γιατί το τελευταίο καιρό και με τις αλλαγές που έγιναν στους νέους κανονισμούς στο αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ , δουλεύω συνεχώς επάνω σε νέες δύσκολες τεχνικές που πρέπει να ενσωματώσω στο παιχνίδι μου , και με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών μου του Αλεξόπουλου Παναγιώτη και Δικαιο Παναγιώτη , φαίνεται να ταιριάζουν πολύ καλά σε εμένα , και να μπορώ να τις ενσωματώσω στον αγώνα μου. Η προετοιμασία μου θα συνεχιστεί δυνατά όλο το καλοκαίρι με στόχο τώρα κάποια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα στο εξωτερικό , καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων , όπου την προηγούμενη χρονιά (2016) είχα κατακτήσει την 2η θέση , δίνοντας έμφαση τώρα στην κατάκτηση μιας θέσης στην εθνική ομάδα.
Ο προπονητής της Αλεξόπουλος Παναγιώτης δήλωσε ότι ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς ώστε να δούμε αν όλο αυτό το διάστημα  που δουλεύουμε πάνω σε νέα δεδομένα , η Άννα ήταν έτοιμη να τα ενσωματώσει στο υψηλού επιπέδου παιχνίδι της , κάτι που προσωπικά με χαροποιεί για απέδειξε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο μέσα από την συστηματική δουλειά , αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο . Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε θέτοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους ώστε να φτάσει εκεί που πραγματικά τις αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages