ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ: Μέχρι τα 5 ευρώ ο καφές στις παραλίες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ: Μέχρι τα 5 ευρώ ο καφές στις παραλίες

ΤΟ Κυριακάτικο καφεδάκι δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Όμως με την αύξηση του ΦΠΑ το κόστος συντήρησης στα καφέ της πόλης παραμένει δυσανάλογο όταν οι μισθοί παραμένουν στα ίδια επίπεδα ενώ τα προσφερόμενα είδη ακριβαίνουν. Από μια..πορτοκαλάδα όσο ένας καφές. Είναι αλήθεια όπως μας λένε οι θαμώνες των καφέ ότι πλέον στοιχίζει περισσότερο από ένα κιλό λάδι. Ναι είναι γεγονός. Το λάδι έχει τρέχουσα τιμή 3.20 ευρώ το κιλό. 
Ο καφές όμως στις καφετέριες της Τριφυλίας όπως αναφέρουν χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, αγγίζει μέχρι από 3-4 ευρώ ευρώ, τιμή η οποία υπήρχε πριν την επιβολή του νέου ΦΠΑ, αλλά μόνο μία καφετέρια αύξηση τον πικρό καφεδάκι στα 2.80 που ορισμένες φορές ανεβαίνει στα 3 ευρώπουλα. Αίσχος θα μου πείτε. 
Η πορτοκαλάδα και τα αναψυκτικά παραμένουν στα ίδια επίπεδα με εξαίρεση κι εδώ μια γνωστή καφετέρια που πλέον επιμένει στην ακρίβεια λόγω προσωπικού και υψηλών ενοικίων. Yπάρχει βέβαια και οικονομική πρόταση στην πλατεία με μέσο όρο τα 2 ευρώ.. Σε παραλία της νότιας Τριφυλία μάλιστα ο καφές κοστιζει 5 ευρώ για περιλαμβάνει ξαπλώστρες, στην παραλία όμως της Κυπαρισσίας οι ξαπλώστρες με καφέ φτάνει ευτυχώς τα 3 ευρώ.
Τώρα θέλετε να μάθετε πόσο κάνει ο καφές στην γειτονική Ιταλία; Η απόδειξη που δημοσιεύουμε προέρχεται από τις Άλπεις που είναι πανάκριβο τουριστικό μέρος. Κοστίζει μαζί με συνοδευτικά μπισκότα και γάλα από 2 εως 2.30 την φορά. Είπατε τίποτα; Μετά θέλουμε τουρισμό;
Γιώργος Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages