ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ οι εγκληματίες την ώρα που η Πολιτεία καταργεί Αστυνομικά τμήματα σε Φιλιατρά, Κοπανάκι και τμήμα Τροχαίας στην Κυπαρισσία.
Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων το βράδυ της Τρίτης, στην εξοχική του κατοικία, στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, όταν ξαφνικά τους «επισκέφθηκαν» γύρω στις 10 το βράδυ, δύο άτομα φορώντας κουκούλες. 
Οι απρόσκλητοι «επισκέπτες», σύμφωνα με πληροφορίες από τους ιδιοκτήτης της κατοικίας, φαίνεται ότι μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο της οικίας και απαίτησαν από τους ηλικιωμένους χρήματα και κοσμήματα.
Αφού τους καθησύχασαν ότι δεν θα τους πειράξουν, κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα αξίας περίπου 200 ευρώ και ένα ρολόι, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη αν είχαν και άλλο ή άλλους συνεργούς έξω από το σπίτι για να φυλάνε τσίλιες σύμφωνα με την τακτική που ακολουθούν. Και όλα αυτά την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον Αστυνομικό Τμήμα στα Φιλιατρά, αφού η φύλαξη και η ασφάλεια των πολιτών, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιο αποτελεσματική.
Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages