Φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή στον Βουδούρη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή στον Βουδούρη

"Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια... μητέρας τριών παιδιών, που χειρούργησε για δαχτυλίδι στο στομάχι - Η δικαστική απόφαση ότι ο κ. Βουδούρης δεν κατέβαλε την απαιτούμενη προσοχή που όφειλε και μπορούσε να καταβάλει ένας «μετρίως συνετός και ευσυνείδητος γιατρός»," σημειώνεται σε ρεπορτάζ στο ''Πρώτο Θέμα". Πιο αναλυτικά: του Παναγιώτη Τσιμπούκη από το protothema
 Το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον πρώην γενικό γραμματέα Υποδοχής του υπουργείου Εσωτερικών Οδυσσέα Βουδούρη επειδή ως γιατρός χειρούργησε άρον άρον 50χρόνη μητέρα τριών παιδιών και την εγκατέλειψε στην τύχη της προκειμένου να πάει στην Μεσσηνία από όπου κατάγεται για να δώσει τον πολιτικό του αγώνα εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου 2009. Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του αυτής ήταν η άτυχη μητέρα μέσα σε 6 ημέρες από την λαπαροσκοπική γαστροπλαστική Sleeve (γαστρικό μανίκι) επέμβαση που υποβλήθηκε να χάσει τη ζωή της. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Β΄ Αθηνών) στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, πρώην γενικός γραμματέα επί της παρούσης κυβέρνησης, πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου το 2014 και πρώην πρόεδρος των Γιατρών Xωρίς Σύνορα Οδυσσέας Βουδούρης, καταδικάστηκε στην ποινή χάδι της φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια της 50χρόνης δημοσίου υπαλλήλου. Ο σύζυγος της άτυχης μητέρας Αλέξανδρος Φλούδας μιλώντας στο ΘΕΜΑ τόνισε ότι «κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και την εγκατέλειψαν στην τύχη της, ενώ δεν μ' ενημέρωσε κανείς για την κατάστασή της». Παράλληλα, καταγγέλλει ότι υπήρξαν στην ίδια κλινική άλλα έξι ανάλογα περιστατικά. 
Ο πολυπράγμων κ. Βουδούρης ειδικευόταν στις χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Δηλαδή, σε λαπαροσκοπική γαστροπλαστική Sleeve (γαστρικό μανίκι) κάτι δηλαδή σαν το γαστρικό δακτυλίδι. Το 2009 όταν διευθυντής ιδιωτικού θεραπευτήριου των Αθηνών ήταν τότε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, στην κλινική αυτή χειρουργούσε ο κ. Βουδούρης με βοηθό τον γιατρό Νικόλαο Κουτσουγούλα. Η δημόσιος υπάλληλος Μαρία Πουλιανού, σύζυγος του κ. Φλούδα, αντιμετώπιζε πρόβλημα παχυσαρκίας. Έτσι, είχε δείξει ενδιαφέρον για τις νέες σύγχρονες ιατρικές μεθόδους αντιμετώπισής της. Στο πλαίσιο αυτό, στο τέλος Απριλίου του 2009, η 50χρονη πήγε σε Πνευματικό Κέντρο για να παρακολουθήσει ομιλία του κ. Βουδούρη για τις νέες μεθόδους διενέργειας χειρουργικών επεμβάσεων απώλειας βάρους σε παχύσαρκα άτομα. Εκεί ο εν λόγω γιατρός εμφάνισε τις επεμβάσεις αυτές ως ακίνδυνες και τις χαρακτήρισε επεμβάσεις ρουτίνας, ενώ μοίρασε και σχετικά φυλλάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages