ΔΙΗΜΕΡΟ ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΔΙΗΜΕΡΟ ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ πολιτισμού απόλαυσαν κάτοικοι αλλά και επισκέπτες στην Κυπαρισσία το Σαββατοκύριακο με πρωτοβουλία του Μορφωτικού συλλόγου Κυπαρισσίας σε 2 ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις παρουσία πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία. Πρόκειται για το επιστέγασμα των προσπαθειών που υλοποιεί ο Μορφωτικός -Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία ολοκλήρωση των φετινών τμημάτων χορού. 
Πιο αναλυτικά το Σάββατο το βράδυ, οι επισκέπτες απόλαυσαν ρυθμούς λάτιν, μπατσάτα και χιπ –χοπ, με την ενεργή παρουσία από το χορευτικό της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό του Κέντρου Καστοριάς και τον χορευτικό σύλλογο «Just Dance» από την Καλαμάτα.
Το βράδυ της Κυριακής σειρά είχε η δημοτική μας παράδοση από τα πολυμελή χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Κυπαρισσίας παρουσιάζοντας ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από μικρές ηλικίες μέχρι μεγαλύτερους..Τις εκδηλώσεις που χειροκρότησε το κοινό μέσα από την αλληλουχία μουσικών παραστάσεων παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι του ΜΕΣΚ όπως η Σόνια Τουρκολιά, φορείς, αιρετοί, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας κ. Μπακούρος, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages