ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΩΡΕΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΩΡΕΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ δωρεών της Κυπαρισσία αποτελεί κόσμημα στην περιοχή καθώς σύντομα ξεκινούν οι εργασίες για την αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που έχει πάρει πανελλαδική πιστοποίηση σύμφωνα με την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας. Η Διοίκηση ως γνωστό τον Ιούλιο του 2016 προχώρησε στην εκποίηση του κληροδοτήματος της Μαρίνας Αριδά από τους εκτελεστές της διαθήκης Παναγιώτη Αγγελινά και Λουκά Μαραγκό, τον αγοραστή του ακινήτου Ευστάθιο Ηλιόπουλο και το διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργου Μπέζου. Από πέρσι έχει κατατεθεί το ποσό των 310.000 ευρώ σε λογαριασμό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας το οποίο σύμφωνα με τον διαθέτη προορίζεται για τον εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, μέσα από έργα ποιοτικής αξιοποίησης. 
Πρόσφατα εξάλλου ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γ. Μπέζος πρόσθεσε ότι αρχές Αυγούστου θα διεξαχθούν οι εργασίες αναβάθμισης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας λειτουργεί από το 2001. Στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας και είναι εξοπλισμένη με 14 μηχανήματα αιμοκάθαρσης και δύο αυτόνομες νεφρολογικές κλίνες στην Παθολογική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας για την νοσηλεία και την παρακολούθηση των νεφρολογικών περιστατικών. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages