ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

«Ανάσα» αναμένεται να πάρει ο Πύργος όσον αφορά το κυκλοφοριακό του, καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχει δοθεί ανεπίσημα στην κυκλοφορία η συνδετήρια οδός μεταξύ της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας και Ε.Ο. Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας, από τη θέση Κολιρέικες Παράγκες, ύστερα από σχετική συνεννόηση του δήμου Πύργου και της Αστυνομίας. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, μαζί με την Αν. Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα Σοφία Γούργουρα έκαναν αυτοψία στο έργο ανακατασκευής του δρόμου που συνδέει τις δύο Εθνικές Οδούς και έκαναν λόγο για… επούλωση μια πληγής για τον Πύργο.
 «Ήταν μια πληγή αγιάτρευτη για την πόλη μας, γιατί έφερνε όλα τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού μέσα στον Πύργο. Δεν έχει παραδοθεί το έργο ακόμα, έχει εκτελεστεί αλλά όχι ακριβώς σύμφωνα με τη μελέτη, διότι έγιναν περικοπές λόγω οικονομικών δεδομένων. Το έργο εκτελέστηκε από τον δήμο του Πύργου και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια. Πισεύω ότι θα αντέξει στο χρόνο και θα είναι έργο του οποίου θα φανούν γρήγορα οι ευεργετικές δυνατότητες για λογαριασμό της πόλης μας», δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρ.Λιατσής, προσθέτοντας ότι με τη σηματοδότηση που θα γίνει, όλα τα βαριά οχήματα θα οδηγούνται από αυτόν τον δρόμο προς την Ε.Ο. Πύργου-Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages