ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 Σημαντικές αναφορές για το θέμα της πανδημίας και την αντιμετώπιση της από το νοσηλευτικό ίδρυμα της Κυπαρισσίας έκανε με αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και στο παλμό 90,5 η Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Κυπαρισσίας υγεία. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεταξύ άλλων η κυρία Ξένια Στρατηγοπούλου προέβη σε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην ανακοίνωση του συλλόγου για το θέμα το μετακινήσουν ιατρών που ουσιαστικά αλλάζουν την υποδομή αλλά και την αναμονή των ασθενών και των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή δημιουργώντας προβλήματα ακόμα και στις εφημερίες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο γεγονός ότι και το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας έχει πάρει ομόφωνο ψήφισμα ζητώντας αυτονομία. Για το θέμα του νοσοκομείο της Κυπαρισσίας οι φορείς ζήτησαν από το υπουργείο Υγείας επαναφορά με  τον αυτόνομο οργανισμό που καταργήθηκε το 2012 με απόφαση τότε της Ν.Δ.. 

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗ..ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!

Η αποκάλυψη για την υφιστάμενη κατάσταση της πρόεδρου του συλλόγου των εργαζομένων ήταν για μία ακόμη φορά ιδιαίτερα σημαντική στο γεγονός ότι ακόμα και ασθενείς από την Καλαμάτα έρχονται στην νοσηλευτική μονάδα καθώς διεξάγονται επεμβάσεις στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Και αυτό εξαιτίας του γεγονότος ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για την πανδημία το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλαμάτας.

 Τέλος έκανε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους έτσι ώστε να δουν σοβαρά το θέμα του νοσηλευτικού προσωπικού στην περιοχή της Κυπαρισσίας που καλύπτει όλη την δυτική Πελοπόννησο Μεσσηνία και Ηλεία..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages