ΜΥΛΟΣ..ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΥΛΟΣ..ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


 Ειδικότερα, μετά τη δεύτερη διακοπή της συνεδρίασης κι ενώ δεν είχε καν ξεκινήσει ακόμα η συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, στα έδρανα ήταν μόνο ο πρόεδρος του Σώματος, οι έξι έμμισθοι αντιδήμαρχοι και δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ είχαν αποχωρήσει 16 δημοτικοί σύμβουλοι από τους αρχικώς παριστάμενους.

Από το ξεκίνημα της συνεδρίασης ο δήμαρχος Τριφυλίας (αναφερόμενος άλλοτε στο Σύνδεσμο Ύδρευσης κι άλλοτε στο Φορέα Κοινωνικής Προστασίας) είπε ότι ξεκίνησε ο έλεγχος, ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δε βρέθηκε τίποτα και πως έχουν χαθεί όλα τα χαρτιά. Ακολούθως σημείωσε ότι προσπάθησε να εντάξει το ιστορικό κτήριο της Κυπαρισσίας με 2 εκ. ευρώ στο «Αντώνης Τρίτσης», αλλά «χάνουμε το πρόγραμμα γιατί οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές δεν το έχουν εντάξει στο Κτηματολόγιο και το Ε9».

Ακολούθησαν ερωτήσεις του τέως δημάρχου κι επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτη Κατσίβελα, με τις απαντήσεις του δημάρχου να ξεφεύγουν των ερωτημάτων και να σημειώνεται «κόντρα» με τον κ. Κατσίβελα και τον κ. Μερκούρη.

Σε εκείνο το σημείο έγινε από τον πρόεδρο η πρώτη διακοπή.

Με τη συνέχιση της συνεδρίασης και αφού μίλησαν δημοτικοί σύμβουλοι θέτοντας ερωτήματα και ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Μπακούρος με ύμνους στον κ. Λεβεντάκη.

Παίρνοντας το λόγο ο Γιάννης Μερκούρης διάβασε απόσπασμα από το πρόγραμμα του κ. Λεβεντάκη, τονίζοντας ότι τίποτα από αυτά που αναφέρονταν δεν έγινε στον ένα χρόνο, ενώ έδωσε στο προεδρείο έγγραφα για το Κτήριο Συγγρού στον Αετό, με τον κ. Λεβεντάκη να σηκώνεται όρθιος, να φωνάζει και να του επιτίθεται.

Επίσης, ο  κ. Μερκούρης ανέφερε στοιχεία για τα οικονομικά της ΔΕΥΑΤ τους μήνες της άνοιξης, τα οποία είχε αμφισβητήσει ο κ. Λεβεντάκης σε προηγούμενη συνεδρίαση, ενώ έδωσε απαντήσεις – εξηγήσεις για τις περιβόητες αναθέσεις 200.000 ευρώ, αποδομώντας ισχυρισμούς του κ. Λεβεντάκη, αφού οι περισσότερες εξ αυτών έγιναν επί Δήμου Κυπαρισσίας και Κόλλια.

Επίσης, ακολούθησε ένταση μεταξύ Αδρακτά και Λεβεντάκη, ενώ η Μαρία Πανουσιοπούλου αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για τη συμπεριφορά του κ. Λεβεντάκη, καταγγέλλοντας ως «απαράδεκτο το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας»…

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages