ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ

Αγαπητέ μου Δημήτρη και
αγαπητοί φίλοι και φίλες που συνεργαζόμεθα,

Δεν αμφισβητώ την ακρίβεια των λεγομένων και την εντιμότητα του κ. Προέδρου που μας ανακοινώνει (συνημμένως) την απόπειρα δωροδοκίας του, για να επιβάλλει (προφανώς διαρκείας, εγκλεισμό των πολιτών του – γι ΄αυτό και χρησιμοποιώ δύο λλ), τα όσα και σε  άλλες χώρες επεβλήθησαν, με το πρόσχημα του κορωνοϊού. Νομίζω ορθώς έπραξε ως καλός ηγέτης και που δεν υπήκουσε και που το ανεκοίνωσε πανηγυρικά, αν όχι και φαντασμαγορικά, όπως θα έπρεπε. 
Διότι οι επίδοξοι δωροδότες του ή πρωτάρηδες ήσαν ή τον πονηρό πήγαν να κάμουν και απέτυχαν.
Εγώ δεν διατείνομαι καν ότι και πρωτάρηδες να μην ήσαν και τον πονηρό να μην ήθελαν να κάμουν ότι ο κ. πρόεδρος θα έπραττε διαφορετικά. 
Αλλά εκ προσωπικής πείρας…….60 ετών σε τέτοιες αξιόλογες πεντακάθαρες δουλειές, δύσοσμων υπονόμων πανύψηλων ρετιρέ, σας δηλώνω ότι ποτέ δεν βρίσκαμε τον δωρολήπτη για να του πούμε «τόσα δίνουμε για να κάνεις αυτό που θέλουμε»! Πρώτα μαθαίναμε προσεκτικά και λεπτομερώς τί σόι σύζυγο, γκόμενα, παιδιά, ανιψιές, κολλητούς, αξιόπιστους συγγενείς είχε, τί στενούς συνεργάτες που τους εμπιστευόταν, εξακριβώναμε και διαπιστώναμε τις προσωπικές του άγνωστες προτιμήσεις και πολλές άλλες ανομολόγητες λεπτομέρειες.
 Τις μελετούσαμε και τις ψιλοκοσκινίζαμε, πολλές φορές, αποφασίζαμε κάνοντας και τον σταυρό μας γονυκλινείς και κατόπιν, μετά θράσους και βεβαιότητος, στέλναμε για λογαριασμό του σε έναν από τους προαναφερθέντας ή τας προαναφερθείσας ένα εμπρσθοβαρές δυσκίνητο προς τα όπισθεν, μυστικό βαρύ χρηματικό  κονδύλι, καταλλήλως ενδεδυμένο, θωρακισμένο, εξασφαλισμένο και από όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες απρόσβλητο και των τεσσάρων εποχών, όλων των ετών. Μετά με δύο ατροφικά  δακτυλάκια λιτοδίαιτης νεαράς δεσποινίδος - εφευρίσκαμε μία όμοια – και με ένα σταγονόμετρο διαρρέαμε καταλλήλως στάζοντας, με την απανταχού και πάντοτε ισχύουσα πανάρχαιη μέθοδο  των συγκοινωνούντων δοχείων «τί ευχόμασταν για το καλό της ανθρωπότητος, άντε του λαού της χώρας του, όπερ άγγελος κυρίου απέστειλε το μυστικό χρηματικό κονδύλι εκείθεν». Και η κοινή νοημοσύνη, χωρίς να είναι τεχνητή, αλλά φυσική, λειτουργούσε αμφιπλεύρως εν ψυχρώ ως ψηφιακή. Σας διαβεβαιώ οι άνθρωποι όλοι, παντού και όλα τα αλλάξανε και τα αλλάζουνε. Το μόνο που δεν αλλάζουνε καθόλου, από την ημέρα της Εύας, άντε και του δύστυχου ή αφελή Αδάμ  μέχρι σήμερα, είναι αυτή η ευστοχία της  μεθόδου που έχουμε αντιγράψει από την πασίγνωστη παγκόσμια μυστική μεθοδολογία του πως σκοπίμως δωροδοκούμε παράνομα. 
Του να συνεννοούμεθα χωρίς να μιλάμε. Όπως τα πιο πετυχημένα ανδρόγυνα. Τακτική που δυστυχώς δεν εχρησιμοποίησαν εκείνοι οι άσχετοι που προσέγγισαν τον κ. πρόεδρο και του ανέμιζαν τα 900 εκατομμύρια δολάρια απερισκέπτως. Και φοβού τους ασχέτους! Αλλά φαίνεται πως άσχετος είναι και ο κ. Πρόεδρος. Οι χώρες πάσχουν από ανυπαρξία έντιμων και σωστά ολοκληρωμένων καταλλήλως ελισσομένων, (που οι λαοί τους λένε κάπως αλλιώς), που στην κατάλληλη στιγμή να είναι  φουλ φορτισμένοι με τόλμη και αηδία. Και ως χάκερς να εξευτελίζουν τον χακερισμό του συρμού με μια απρόβλεπτη κίνηση ματ. Αν δεν ήταν έντιμα άσχετος ο κ. πρόεδρος  θα ήταν η μοναδική φορά που θα «τσέπωνε» τα εννιακόσια εκατομμύρια δολάρια για λογαριασμό των συμπατριωτών του και θα «έκανε» πως έκανε αυτό που νόμιζαν πως υποσχέθηκε αλλά δεν θα  έκανε αυτά αν έτσι νόμιζε. 
Αυτά που έχουν κάνει πολλοί ποικιλοτρόπως ομοίως, τουλάχιστον  από Κτήσεως Ρώμης. Αλλά κυρίως ο κ. Πρόεδρος θα πρέπει άμεσα και για να μη θεωρηθεί αοριστολογία ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο του πρότειναν ή του πρόσφεραν τα 900 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετάσχει σε μια γενική περί κορωνοϊού κίνηση, να δώσει αξιόπιστα λεπτομερή στοιχεία.  Έτσι θα υποθέσουμε πόσα μπορεί να εισέπραξαν κάποιοι πολύ μεγαλύτερων χωρών, με πολλαπλάσια συμβολή στην παγκόσμια αυτή γαλήνια «ανησυχία», αν είναι και κερδοφόρος, όπως αφήνεται να εννοηθεί. Έστω και αν θα τους ζηλεύαμε, φθονούσαμε ή κατηγορούσαμε γι ΄ αυτό, αληθές ή ψευδές.
ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages