«ΕΒΡΕΞΕ» νέα πρόστιμα πρόστιμα στη Πελοπόννησο με ελέγχους για την Πανδημία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

«ΕΒΡΕΞΕ» νέα πρόστιμα πρόστιμα στη Πελοπόννησο με ελέγχους για την Πανδημία


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, σε όλη την Ελλάδα, με τα πρόστιμα να πέφτουν «βροχή».

 Στο πλαίσιο αυτό, χθες πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 45.610 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν δώδεκα παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, ενώ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε τέσσερα καταστήματα για υπεράριθμους πελάτες, από τα οποία δύο στην Ήπειρο και από ένα σε Θεσσαλία και Πελοπόννησο.

Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 699 σχετικές παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 56 άτομα.

Έξι παραβάσεις βεβαιώθηκαν για λειτουργία καταστημάτων πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, από τις οποίες τρεις στην Αττική και από μία σε Θεσσαλονίκη, Νότιο Αιγαίο και Κρήτη.

Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 130 σχετικές παραβάσεις.

Ακόμη, μία παράβαση βεβαιώθηκε για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη. Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 191 σχετικές παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages