Δήμος Τριφυλίας: επισιτιστική βοήθεια από το ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Τριφυλίας: επισιτιστική βοήθεια από το ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος

 


Τη δωρεά ποσού 4.074 ευρώ του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο αφορά στην προμήθεια βασικών επισιτιστικών ειδών που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του Covid-19, αποδέχτηκε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι δωρεά του ιδρύματος προς την ΚΕΔΕ με δικαιούχους τους δήμους και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία τους.
Στην ίδια απόφαση καθορίστηκαν και τα κριτήρια κατανομής των προϊόντων σε φυσικά πρόσωπα, κατοίκους του Δήμου Τριφυλίας, τα οποία εντάσσονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (αντίστοιχα των εισοδηματικών κριτηρίων καταβολής του Ε.Ε.Ε., υπολογιζόμενα ετησίως): Συνολικό ετήσιο δηλωθέν εισόδημα (ανά σύνθεση νοικοκυριού). Μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 2.400 ευρώ. Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος, 3.600 ευρώ. Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη, 4.200 ευρώ. Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη, 4.800 ευρώ. 
Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη, 5.400 ευρώ. Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη, 6.000 ευρώ σύμφωνα με την «Ελευθερία»
Το δηλούμενο εισόδημα δεν μπορεί για κανένα λόγο να υπερβαίνει το ποσό των 10.800 ευρώ, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού.
Τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα θα προσκομίζουν στο δήμο δήλωση φορολογίας εισοδήματος Ε1 και εκκαθαριστικό του οικονομικού έτους 2019, βεβαίωση ανεργίας (αν υπάρχει), πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δελτίο ταυτότητας.
Κ.Μπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages