ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

«Φουντώνουν» τα περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης πολιτών στη Μεσσηνία ενώ το τελευταίο 48ωρο έχουν αυξηθεί εκθετικά οι κλήσεις ακόμα και από το μακρινό... Πακιστάν στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας.
Οι κλήσεις στα κινητά Μεσσηνίων από εξωτερικό (π.χ. νούμερα που ξεκινούν από 0044) πληθαίνουν, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, τέτοιες κλήσεις γίνονται πλέον και σε σταθερά τηλέφωνα, προφανώς προκειμένου όσοι δεν έχουν δυνατότητα αναγνώρισης κλήσεων, να το σηκώσουν και να χρεωθούν.
Παράλληλα, ξεκίνησαν πάλι με τακτικό ρυθμό οι κλήσεις από δήθεν συγγενικά άτομα που έπαθαν τροχαία ατυχήματα και οργανώνεται από κυκλώματα που εδρεύουν κυρίως στη Βουλγαρία.
Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες στη Λακωνία εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις απάτης και αποπειρών απάτης και συνελήφθη ένας νεαρός Βούλγαρος.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Σπάρτης, είχε συσταθεί εγκληματική οργάνωση με σκοπό να  
εξαπατηθούν ανυποψίαστοι πολίτες, κυρίως ηλικιωμένοι, τηλεφωνώντας τους και με το πρόσχημα ότι συγγενικά τους πρόσωπα είχαν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα, με αποτέλεσμα θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό άλλου προσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages