ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Δήμο Τριφυλίας για την ανεξέλεγκτη ρίψη γεωργικών αποβλήτων αυτή την φορά στον Μάραθο, αποτελώντας ένα ακόμα πρόβλημα για την μόλυνση του περιβάλλοντος του τόπου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος αναφέρει:

Δυστυχώς, το φαινόμενο της παράνομης εναπόθεσης αποβλήτων, από γεωργικές καλλιέργειες, οπουδήποτε “βολεύει” τον κάθε ασυνείδητο καλλιεργητή, τείνει να γίνει, πλέον, καθημερινό.
Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου, κάποιοι, εξ αυτών, εξακολουθούν να κωφεύουν και με προκλητικό τρόπο, να απαξιώνουν τη δημοτική αρχή, αλλά και τους συμπολίτες τους.
Αυτή τη φορά, οι εικόνες που βλέπετε και που απεικονίζουν τη θλιβερή πραγματικότητα, προέρχονται από τοποθεσία της Τ.Κ. Μαραθόπολης – Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
Mέσω αυτών, για ακόμα μία φορά αναδεικνύεται, με ευκολία, ο “απολίτιστος” χαρακτήρας των υπαίτιων αυτής της εξοργιστικής κατάστασης, όπως και η ασυνειδησία τους.
Συνεχίζουν, αυτοί οι “νοικοκυραίοι” και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου, με εικόνες τέτοιες, να αμαυρώνουν την εικόνα του και δυσφημίζουν τον τόπο μας.
Ως εκ τούτου, καταλαβαίνετε όλοι πως και αυτή τη φορά η συνέχεια, για εμάς, είναι μονόδρομος.
Άμεση ενημέρωση των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος, καθώς επίσης και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, κατά παντός υπευθύνου.
Όπως επίσης και επιβολή χρηματικού προστίμου στον ή τους υπαίτιους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθούν, ποιός ή ποιοι είναι.
Να είναι σίγουροι, γι’ αυτό…
Θα επαναλάβω, για άλλη μία φορά, πως δεν υπάρχει, πλέον, κανένα περιθώριο υπομονής, όπως και ανοχής, από μέρους μας.
Παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές θα είναι, πάντα, άμεσα καταγγελλόμενες και καταδικαστέες.
Γιατί…
Μόνο με υπευθυνότητα και σεβασμό στον τόπο και τους συμπολίτες μας, μπορούμε να πάμε μπροστά!
Ο δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages