ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΧΤΎΠΗΣΕΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΧΤΎΠΗΣΕΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


 Μία δύσκολη εβδομάδα, όσο αφορά τις υψηλές θερμοκρασίες που θα δούμε στη χώρα μας, θα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι προβλέψεις για καύσωνα διαρκείας που μπορεί να διαρκέσει ακόμη και ένα δεκαήμερο, δείχνουν ότι οι επόμενες ημέρες χρειάζονται προσοχή.

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί ότι η θερμοκρασία το επόμενο σαββατοκύριακo θα φτάσει ακόμη και τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Όπως λέει, ο καύσωνας που αναμένεται από τα μέσα της εβδομάδας, θα είναι ισχυρός ενώ τονίζει πως δεν είναι κάτι σύνηθες για τη χώρα μας. Η διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών θα είναι για δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, η αρχή θα γίνει από τα Δυτικά τη Τρίτη. Το διήμερο Τρίτη 27/7 και Τετάρτη 28/8 με τις μέγιστες τιμές του υδραργύρου στα πεδινά και ευπαθή στη ζέστη τμήματα της δυτικής ηπειρωτικής χώρας να αγγίζουν τους 40-41°C την Τρίτη και τους 41-42°C την Τετάρτη. Τις ίδιες ημέρες, λόγω του μελτεμιού που στο Αιγαίο θα αγγίζει τα 6-7 μποφόρ, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ανέβει πάνω από τους 37-38°C και τοπικά 39°C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages