Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 


Συνάντηση για τα ζητήματα της Πελοποννήσου είχε πριν από λίγη ώρα στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα. Επί τάπητος όλα τα ανοιχτά θέματα για τα οποία ο κ. Μητσοτάκης άλλωστε είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής του περιοδείας σε Μεσσηνία και Αρκαδία, όπου ο κ. Νίκας ήταν στο πλευρό του, σε όλους τους σταθμούς.

Μετά από αυτήν ο κ. Μητσοτάκης ερωτώμενος απάντησε για τα ζητήματα των υποδομών. Αρχικά στάθηκε στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη για το οποίο προχωρά ο ανταγωνιστικός διάλογος και μέσα στο χρόνο θα τελειώσει όπως είπε ο Πρωθυπουργός προσθέτοντας πως είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου, ενώ ακολούθως για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας – που όπως είπε δικαιολογημένα φέρει το όνομα του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο – τόνισε πως θα περάσει σύντομα σε νέα εποχή ενδεχομένως μόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages