ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΦΡΑΓΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΦΡΑΓΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ




ΕΠΙΣΚΕΨΗ και ενημέρωση στο Φιλιατρινό φράγμα

Στάση και ενημέρωση του πρωθυπουργού στο Φιλιατρινό φράγμα. Απομένουν να υλοποιηθούν τα δίκτυα άδρευσης που εδώ και καιρό απασχολεί το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. 

   

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Χριστιανούπολη.

Να σημειωθεί πως τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν στο πρώτο σκέλος της  περιοδείας του στη Μεσσηνία, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, Γιάννης Οικονόμου, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, Αντώνης Παρασκευόπουλος.

          

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages