Πρεμιέρα για την παράσταση «Ιωάννης Καποδίστριας – η νύχτα πριν» στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πρεμιέρα για την παράσταση «Ιωάννης Καποδίστριας – η νύχτα πριν» στα Φιλιατρά


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών παρουσιάζει σε πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, το «Θέατρο του Ιονίου», στο έργο του Πέτρου Αυγερινού «Ιωάννης Καποδίστριας – η νύχτα πριν»! 
Ο Ιωάννης Καποδίστριας ανήκει σε εκείνες τις μορφές της ιστορίας που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Β
ρισκόμαστε στο Ναύπλιο, τη νύχτα που προηγήθηκε της άγριας δολοφονίας του έξω από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 27 Σεπτεμβρίου 1831. Σε μια ταραγμένη περίοδο, ο κυβερνήτης ξυπνάει αναστατωμένος απ’ τον ύπνο του… Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που εμφανίζεται αναπάντεχα πάνω απ’ το προσκεφάλι του; Τι νέα του φέρνει ο φρουρός; Τι έρχεται να του πει το φάντασμα του Καραϊσκάκη; Ποια απόφαση θα πάρει; Η σκηνοθεσία – σκηνογραφική επιμέλεια είναι του Πέτρου Αυγερινού και η μουσική του Κώστα Νικολέα. Η ζωγραφική εκτέλεση του σκηνικού είναι της Μπέττυς Κατσούλη. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Αυγερινός, Διονύσης Ποταμίτης, Δώρα Παπανικολάου.Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα και 45 λεπτά, χωρίς διάλειμμα. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ. Προς αποφυγήν συνωστισμού στο ταμείο, συνιστάται τόσο η προαγορά του εισιτηρίου όσο και η έγκαιρη προσέλευση. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα Φιλιατρά στο κατάστημα της κας Μπέττυς Κατσούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages