ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑ...


Συνελήφθησαν προχθές (15.11.2021) σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας 5 άτομα, δύο για κλοπή, και ένα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένα για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα ένα για καταδικαστικό σε βάρος του έγγραφο. Ειδικότερα:
 -Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, δύο άτομα, ένας 19χρονος αλλοδαπός και ένας 23χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα διέρρηξαν περίπτερο και αφαίρεσαν χρήματα και 35 πακέτα τσιγάρα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. 
-Συνελήφθη χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 440 γραμμαρίων. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 41χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. -Συνελήφθη χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί οδηγούσε μοτοσικλέτα ενώ στερούταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.
 Επιπλέον, όπως προέκυψε, η ανωτέρω μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από τη Μεγαλόπολη κατά το χρονικό διάστημα 11/12.11.2021. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. -Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ένας 44χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages