ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


 Μία ολόκληρη περιουσία σε χρυσαφικά είχαν αφαιρέσει άγνωστοι από σπίτι ζευγαριού στην Κυπαρισσία, το Νοέμβριο του 2018, και χρειάσθηκαν τρία χρόνια για να εξιχνιασθεί η υπόθεση από την Αστυνομία και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στις 14 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία ζευγαριού που έμενε εκεί, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα της μονοκατοικίας.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν χρυσαφικά απροσδιόριστης χρηματικής αξίας και συγκεκριμένα 20 χρυσές λίρες, 7 σετ χρυσαφικών, χρυσό κόσμημα λαιμού, 10 ασημένιες αλυσίδες, 6 μενταγιόν, 10 χρυσές χειροπέδες, 2 χρυσά δαχτυλίδια, 10 χρυσές αλυσίδες χεριού, ένα βραχιόλι και ένα κολιέ.

Η υπόθεση σύμφωνα με  το «Θάρρος» εξιχνιάστηκε τώρα, τρία χρόνια μετά, έπειτα από ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ζευγαριού Ρομά, ενός 34χρονου και της συνομήλικης γυναίκας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages