ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ"

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Μετά από αρκετό καιρό ένα ακόμα όνειρο φιλόδοξων ανθρώπων της πόλης μας παίρνει μορφή με την δημιουργία του νέου συλλόγου φίλων της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας.
Το εγχείρημα φιλόδοξο με σκοπό να αποτελέσει το βήμα διαλόγου, διεκδίκησης της αυτονομίας του, αλλά και συνεισφοράς στο τεράστιο έργο που διεξάγει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Κυπαρισσίας στο οποίο ανταποκρινόμαστε κι εμείς ως ενεργοί πολίτες καθώς πάντοτε στη διάρκεια της ζωή μας χρειαζόμαστε πολλές φορές τις υπηρεσίες του. 
Αυτές οι υπηρεσίες επιτελούνται όχι μόνο άψογα στο ακέραιο αλλά κυρίως με την ανθρώπινη φροντίδα τόσο των γιατρών, νοσηλευτικού και ΙΑΤΡΙΚΟΥ προσωπικού αλλά και των εργαζομενων που δίνουν μάχη καθημερινά. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να τους απευθύνουμε και ένα μεγάλο δημόσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια του νέου συλλόγου φίλων τις νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας, στο νέο της διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θέτω ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΓΤΑ στο πρωτο Διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας στις εκλογές της Κυριακής αλλά και τον εαυτό μου στις υπηρεσίες αυτής της συλλογικής ανθρώπινης προσπάθειας για το καλό του τόπου μας. Οι εκλογές της Κυριακής είναι μία υπενθύμιση ότι το νοσοκομείο Κυπαρισσίας αποτελεί περιουσία του ελληνικού λαού και θα το διαφυλάξουμε με κάθε τίμημα. Σας ευχαριστώ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
Κυπαρισσία 25/11/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages