ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1. Ισοπαλία με επεισοδία, διακοπή, αποβολές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1. Ισοπαλία με επεισοδία, διακοπή, αποβολές


 Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Ηρακλής Κυπαρισσίας – Ολυμπιακός Καλαμάτας που έληξε με σκορ 1-1. Το ματς είχε πολύ ένταση με αποβολές, διακοπή αγώνα και είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων όπου προστάτευσαν τον Γιώργο Καρούμπα του Ολυμπιακού Καλαμάτας που εκείνη την στιγμή πήγαινε στα αποδυτήρια. Φυσικά όλα αυτά όπως αναφέρονται στο φύλλο αγώνος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι που περνά σε δεύτερη μοίρα… Στο 34′ ο Vasilev άνοιξε το σκορ για την ομάδα του για το 1-0.

Στο 86′ ο Στασινόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 79′ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρα οι Ντέντα και Καρούμπας για διαπληκτισμό μεταξύ τους. Ο πρώτος γιατί γρονθοκόπησε αντίπαλο και ο δεύτερος διότι απώθησε αντίπαλο του, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος.

Στο ίδιο λεπτό ενώ ο Καρούμπας πήγαινε προς τα αποδυτήρια φίλαθλοι εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να επιτεθούν στον ποδοσφαιριστή αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Στο 80′ διαιτητής Καυκάς πραγματοποίησε πέντε λεπτά διακοπή και εισήλθε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς την Ρηγοπούλου και τον Α. Μιχαλόπουλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ανδρουτσάκης, Τσιμπλής, Κατσίρος, Ντέντα, Σταματόπουλος, Μπενάρδος, Καραβούλιας, Βασιλόπουλος, Γαλάνης (51′ Τζαβάλας), Vasilev, Νικολόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίνος, Τζάνος, Ιατρόπουλος, Αφάλης, Καρούμπας, Αντωνίου, Μαρίνος, Δασκαλάκης, Στασινόπουλος, Κουπούζος, Τζούβελης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages