Εορταστική χειρονομία ανθρωπιάς του Συλλόγου «Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Εορταστική χειρονομία ανθρωπιάς του Συλλόγου «Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας»


Το Δ.Σ του νεοσύστατου συλλόγου «Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας» χθες επισκέφτηκε τον Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας κ. Δημήτριο Λαμπροπουλο και τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Ντέντε,
όπου συζητήσαν προβλήματα και λύσεις που αφορούν τις διοικητικές και ιατρικές υπηρεσίες, το ανθρώπινο και το υλικό δυναμικό. 
Επίσης, παρέδωσαν τέσσερα οξύμετρα δακτύλου και δυο θερμόμετρα μετωπου – προσφορά του συλλόγου για την κάλυψη σχετικών αναγκών του νοσοκομείου. 
 Τέλος, όλοι συμφωνήσαν ότι με την αγαστή συνεργασία της διοικήσεως του νοσοκομείου με το σύλλογό ως τοπικό φορέα , αλλά και με άλλους τοπικούς φορείς, θα πετύχουν τις βέλτιστες δυνατές λύσεις που αφορούν στην πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, στην επέκταση του κτηρίου για τη στέγαση των διοικητικών του υπηρεσιών, στην προμήθεια υλικών και άλλων ιατρικών μηχανημάτων και βεβαίως στα πλείστα προβλήματα και θέματα που καθημερινά ανακύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages