ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


Την παροχή στοιχείων για σύνταξη Πρότασης Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού ζητούν με επιστολή τους προς τις δ/νσεις Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας”, Δριμής Δημήτρης και Παρασκευόπουλος Ιωάννης (Πηγαδούλιας)
 Ειδικότερα, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, προκειμένου να προβούν σε σύνταξη Πρότασης Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού 2022, ζητούν να τους γνωρίζουν εγκαίρως: 
 α) Τα συνεχιζόμενα έργα – προμήθειες – εργασίες – μελέτες (ποσό σύμβασης, υπολοιπόμενο οικονομικό αντικείμενο, πηγή/ές χρηματοδότησης). β) Τις εντάξεις έργων και τις εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις, που δεν έχουν εγγραφεί στο τρέχον τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό. γ) Την τακτική χρηματοδότηση έτους 2022. δ) Τις βεβαιωμένες οφειλές της ΔΕΥΑΤ προς το Δήμο. ε) Το ύψος των οφειλομένων και μη βεβαιωθέντων ποσών παρελθόντων ετών, που έχουν εισπραχθεί από τη ΔΕΥΑΤ λόγω πολιτιστικού τέλους και δεν έχουν αποδοθεί ακόμα στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages