ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0 ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΟΚΑΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0 ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΟΚΑΡΑ


Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο ΑΟ Κυπαρισσίας που επικράτησε με 2-0 του Τέλλου Άγρα Γαργαλιάνων.

Οι «κυανόλευκοι» μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη. Ένα τρίποντο που τους φέρνει έναν βαθμό από την 1η θέση μπαίνοντας για τα καλά και πάλι στην διεκδίκηση της κορυφής.

Από την άλλη, ο Άγρας γνώρισε την 2η ήττα στο πρωτάθλημα, δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια αλλά παραμένει στην 1η θέση.

Στο 50′ ο Καπλάνης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του για το 1-0.

Στο 52′ ο Π. Μπουτσικάκης κατάφερε να κάνει το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Κουρτέση και Χ. Μπουρίκα.


ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος (82′ Ζαφείρης), Μιτρόφ, Καπλάνης (89′ Ανδρουτσής), Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοτζάι, Κατσιώλης (75′ Σπυρόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος, Παναγόπουλος (82′ Ραυτόπουλος).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Βελησσάρης, Ηλιόπουλος (81′ Θ. Τσόπελας), Μπολούν, Αναστασόπουλος (59′ Χρόνης), Μπακάκης (59′ Λακριντής), Κώστας Λυμπερόπουλος, Α. Τσόπελας (85′ Σερέτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages