Εγκαινιάστηκε η ζωαγορά του Κοπανακίου από τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Εγκαινιάστηκε η ζωαγορά του Κοπανακίου από τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα

 


ΜΕ ΝΙΚΑ το μεγάλο έργο της ζωαγοράς του Κοπανακίου  
Εγκαινιάστηκε παρουσία της περιφερειακής αρχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης το νέο κτίριο της Ζωοαγοράς του Κοπανακίου όπως είχε υποσχεθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας οποίος τέλεσε τα εγκαίνια. Να επισημάνουμε ότι το έργο αυτό είναι μοναδικό όχι μόνον για την περιοχή της Τριφυλίας αλλά και για ολόκληρη την Μεσσηνία καθώς πρώτη φορά εγκαινιάζεται ανάλογη δομή η οποία δίνει έμφαση στο παραγωγικό δυναμικό της περιοχής φέρνοντας μας στο νου άλλες εποχές αλλά με την σύγχρονη καινοτόμου ματιά της περιφέρειας



Ο Περιφερειάρχης για το νέο ΕΡΓΟ δήλωσε αναλυτικά ότι:

 🔷Εγκαινιάσαμε σήμερα τη Ζωαγορά Κοπανακίου! 

✅Η εν λόγω Ζωαγορά θα είναι η πρώτη στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει νόμιμα, πάντα με σεβασμό στα ζώα και με υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

🔷Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της Περιφέρειας με τον Αντιπεριφερειάρχη, καθώς και το Δήμαρχο Τριφυλίας για τη συνεργασία. 

🔷'Οταν δουλεύουμε όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι και με μοναδικό σκοπό το κοινό καλό πετυχαίνουμε το στόχο μας! ΠΑΡΩΝ ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Καπέλιος που κατάγεται από την περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages