ΔΩΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΔΩΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Ένα όνειρο χρόνων, μία παιδική χαρά στο σχολείο μας, έγινε πραγματικότητα χάρη στη χορηγία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και στη συγχρηματοδότηση από το Δήμο Τριφυλίας.

   Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η επωφελής συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων στην εκπαίδευση και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μόνο θεάρεστα αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

   Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δ.Σ. του ΙδρύματοςΚαπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου που ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημα του σχολείου μας, καθώς επίσης και τον Δήμο Τριφυλίας, ο οποίος ανέλαβε από την αρχή τη συγχρηματοδότηση του έργου, προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 



 Βλέποντας τη χαρά ζωγραφισμένη στα μάτια των μικρών μαθητών μας παίρνουμε δύναμη και είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και μελλοντικές συνεργασίες, πιστεύοντας στη δύναμη της εξωστρέφειας των σύγχρονων σχολείων αλλά και στην κοινή παραδοχή ότι κάθε προσφορά στην εκπαίδευση αποτελεί επένδυση σε ότι πολυτιμότερο έχει η περιοχή και η πατρίδα μας: τα παιδιά της, τα παιδιά μας!! Τα οποία με τέτοιες κινήσεις αντιλαμβάνονται από την πιο τρυφερή τους ηλικία τις έννοιες της προσφοράς, της δωρεάς, του αλτρουισμού.

     Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Βεργινάδη Γεώργιο, επιβλέπων μηχανικό, Δραγάνη Παναγιώτη, υπεύθυνο κοινωνικών δράσεων του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, καθώς και τον Βορβίλα Κωνσταντίνο για την άριστη συνεργασία τους μαζί μας. 

   Ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειές σας καλές γιορτές, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

 

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Κυπαρισσίας

                                                       Με εκτίμηση

Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Στυλιανού  Δέσποινα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages