Περιφέρεια Πελοποννήσου: ΠΕΔΙΟ πολιτικής μάχης… η συζήτηση για τον προϋπολογισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Περιφέρεια Πελοποννήσου: ΠΕΔΙΟ πολιτικής μάχης… η συζήτηση για τον προϋπολογισμό




Στην «καρδιά» της Περιφέρειας Πελοποννήσου «κόκκινο» χτύπησε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Χαρακτηριστικά όσα σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έκανε ξεκάθαρο το στίγμα του, μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και της απόφασης για την απλή αναλογική και τόνισε πως θα είναι ξανά «παρών» στις εκλογές του 2023. 
Πέρασε ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το νέο έτος. Ο νέος προϋπολογισμός, ανέρχεται στα 193,8 εκατ. ευρώ, είναι ισοσκελισμένος και αυξημένος κατά 10 % σε σχέση με αυτόν του 2021.

Μέσα στον προϋπολογισμό, είναι και το εγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα. Όπως δήλωσε ο εισηγητής, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, οι προβλέψεις του νέου προϋπολογισμού θα οριστικοποιηθούν τον Φεβρουάριο, αφού τότε θα γνωστοποιηθεί το ταμειακό υπόλοιπο του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages