ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Λεβεντάκης με νέα κόντρα κατά Τσαφαρά και Αλευρά και η απάντηση Τσαφαρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Λεβεντάκης με νέα κόντρα κατά Τσαφαρά και Αλευρά και η απάντηση Τσαφαρά

 


Με δελτίο Τύπου το οποίο δημοσιεύθηκε στο facebook ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γεώργιος Λεβεντάκης στρέφεται κατά των δημοτικών συμβούλων Τριφυλίας, Παναγιώτη Τσαφαρά και Παναγιώτη Αλευρά.

Στο δελτίο Τύπου, το οποίο υπογράφει ο κ. Λεβεντάκης, αναγράφεται επί λέξει: «Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Τσαφαράς Παναγιώτης, τοποθετήθηκε σχετικά με τα αδρανή υλικά που χρησιμοποιεί ο Δήμος, εγκαλώντας μας ότι δεν προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου. Στη συνέχεια, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Αλευράς Παναγιώτης (Μαθηματικός), με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει τα κάτωθι και καλεί τους πολίτες της Τριφυλίας να πάρουν θέση, στο εξής ερώτημα: «Σεβόμενος την γνώμη σας, πολίτες της Τριφυλίας,θα ήθελα να πάρετε θέση σε ένα ερώτημα.Αν διαθέτατε το ποσό των 27.200ευρω για αγορά αδρανών υλικών (διαλογεα) θα αγοράζατε α) από το νταμάρι 412,12 20ατονα αυτοκίνητα ή β) από προμηθευτή 80 ίδια αυτοκίνητα. Παρακαλω τοποετηθειτε αν θέλετε.» 

Δηλαδή, ο μαθηματικός κύριος Αλευράς πιστεύει ότι από το λατομείο η αγορά και μεταφορά χαλικιών κοστίζει (66,00€), ενώ από τον προμηθευτή, η αγορά και μεταφορά τους κοστίζει (340,00€). Κύριε Αλευρά, αν και μαθηματικός, τελείτε σε τρικυμιώδη σύγχυση. Είσης κύριε Τσαφάρα, με επιπολαιότητα προσπαθείτε πάντα να δημιουργείτε εντυπώσεις. Σας γνωρίζουμε ότι η δημοτική αρχή Λεβεντάκη δε δέχεται κακόβουλη κριτική, σε ό,τι αφορά την προστασία του δημοσίου χρήματος. Προστατεύουμε τα χρήματα των δημοτών της Τριφυλίας μας, με σεβασμό και εντιμότητα. Κύριε Τσαφαρά και κύριε Αλευρά, αν δε μπορείτε να τεκμηριώνετε αυτά που λέτε και προσπαθείτε με αερολογίες να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να γνωρίζετε πως κινείστε στα όρια του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης. Και εάν, εντός πέντε ημερών, δεν προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία, τιμολόγια, φορτωτικές κ.λ.π., θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, για την προστασία της αξιοπρέπειάς μας. Σε περίπτωση δε, που οι συνεχείς απουσίες της αντιπολίτευσης από τα δύο προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, σκοπό είχαν τη διερεύνηση αυτού του «σκανδάλου», τότε πραγματικά είστε για λύπηση!!! Φτάνουμε στο τέλος της δημοτικής περιόδου και η συνεισφορά σας, όσον αφορά στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, είναι μηδενική. Οι πολίτες όμως, που έχουν αλάθητο κριτήριο, μπορούν να συγκρίνουν πρόσωπα, έργα, προμήθειες και αναθέσεις. Σύντομα με στοιχεία, θα σας παραθέσουμε για σύγκριση τιμές και συμβάσεις, για να διαπιστώσετε ότι δεν είμαστε ίδιοι με τους προηγούμενους».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΦΑΡΑ

Με μια λιτή,  αιχμηρή δήλωση «απάντησε» στην “επίθεση” Λεβεντάκη ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Τσαφαράς.

«Ο λαός της Τριφυλίας μας έδωσε διακριτές θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου Τριφυλίας συζητούνται στα δημοτικά συμβούλια, στις Επιτροπές και όχι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Οι απαντήσεις – αποδείξεις για όσα είπα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για την προμήθεια αδρανών υλικών θα δοθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να “καταλάβουν” όσοι δεν κατάλαβαν ή έλειπαν και δεν πήραν επαρκείς εξηγήσεις για όσα ανέφερα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσαφαράς.

Από τη δήλωσή του γίνεται ξεκάθαρη – και στον πλέον αδαή – η θεσμική τοποθέτηση του κ. Τσαφαρά και η επιλογή του να ακολουθεί τη θεσμική διαδικασία που, άλλωστε, απορρέει από το θεσμικό του ρόλο, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά του ως αιρετού αντιπροσώπου του τριφυλιακού λαού στο δημοτικό συμβούλιο.

Η δήλωσή του δεν χωρεί αυθαίρετης ερμηνείας ή παρερμηνείας, ούτε και διαστρέβλωσης από κανέναν διότι είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη χωρίς να αφήνει ούτε το ελάχιστο περιθώριο για σπέκουλα, λαϊκισμό ή κατινίστικο κουτσομπολιό, πολύ δε περισσότερο για… λάσπη με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages