ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΚΟΚΑΙΝΗ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΚΟΚΑΙΝΗ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ

 


 Ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Πελοποννήσου διακινούσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης στις ευρύτερες περιοχές των νομών Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ηλείας, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Το πρωί της 27ης Αυγούστου ύστερα από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τις Ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ. και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Μεσσηνίας, συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 37 και 39 ετών, αντίστοιχα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ύστερα από διακριτική παρακολούθηση σε επίμαχα σημεία διακίνησης και απόκρυψης των ναρκωτικών  και την αξιοποίηση κατάλληλων και συνδυαστικών στοιχείων αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες ημεδαποί προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες που είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο την οργάνωσή τους με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως ηρωίνης) σε περιοχές της Πελοποννήσου, είχαν ως έδρα τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, όπου απέκρυπταν θαμμένες στο έδαφος τις ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τις διακινούσαν έναντι χρηματικού ποσού.

Σε έρευνα σε σημείο που προσέγγιζαν, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες, κάτω από τσιμεντόλιθους, σε οπή του εδάφους, -2- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -526- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κύριο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης και η τυχόν εμπλοκή- συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων σε αυτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages