ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΎΜΦΩΝΑ με τον Εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας, την Πέμπτη 25/08 η υπογειοποίηση του δικτύου Μέσης και Χαμηλής τάσης στην περιοχή παρέμβασης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου - Open Mall, καθώς και περιμετρικά αυτής. 

Πιο συγκεκριμένα κατασκευάστηκε από της 26 Μαρτίου 2022, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες μέχρι και σήμερα, σχεδόν 8km νέου υπόγειου δικτύου Μέσης και Χαμηλής τάσης και εγκαταστάθηκαν 72 νέες υπόγειες παροχές καταναλωτών με δυο επίγειους μετασχηματιστές compactcompact μηδενικών πεδίων. 


Τα νούμερα αυτά καθιστούν το έργο της υπόγειοποίησης στην πόλη μας ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση και δομή,που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο. 


Πλέον απομένει η δημιουργία δυο νέων υπόσταθμών περιμετρικά της περιοχής της ανάπλασης, η σύνδεση του νέου δικτύου, και η αποξήλωση του παλαιού εναέριου δικτύου και των υφιστάμενων ιστών ηλεκτροδότησης (κολώνες), εργασίες που δεν θα επηρεάσουν την καθημερινότητα στις ζωές μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τα συνέργεια που εργάστηκαν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα για την ολοκλήρωση των εργασιών. 

√ Η Κυπαρισσία αλλάΖΕΙ! 

#openmall #kyparissia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages