ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιτών “Η Αγία Ελένη” σε συνεργασία με εκπροσώπους της Τοπικής Κοινότητας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου παρουσιάζουν το βιβλίο του Γεωργίου Φωτεινού “Η Αγία Ελένη των Πλατανιών Τριφυλίας”.

Ηη εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:30 το πρωί αμέσως μετά την θεία λειτουργία στον αύλειο χώρο της Αγίας Ελένης του χωριού στα Πλατάνια Τριφυλίας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας και Ολυμπίας, ο δήμαρχος Τριφυλίας Γεώργιος Λεβεντάκης, εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου, ο αρχαιολόγος και πρόεδρος εταιρείας αρχαιολογικών Μεσσηνιακών σπουδών Πέτρος Θέμελης και ο ιστορικός συγγραφέας και επίτιμος πρόεδρος συνδέσμου ιστορικών συγγραφέων Ελλάδος Στάθης Παρασκευόπουλος.
Ομιλητές θα είναι ο πρώην πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, Βύρων Πολύδωρας, η φιλόλογος – ιστορικός Μαρία Λιακάκη και ο Ευάγγελος Γιαννικόπουλος, εκδότης εφημερίδας “Η Πανολυμπιακή”.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αθανασία Φωτεινού, φιλόλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages