ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ «καυτό» φθινόπωρο στη Μεσσηνία KAI ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ «καυτό» φθινόπωρο στη Μεσσηνία KAI ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


 Το ζήτημα που ανέκυψε με την παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής προκάλεσε συναγερμό στα κόμματα και σε όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές, καθώς επανέφερε στο προσκήνιο το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. 

Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει την πολιτική ζωή του τόπου τις επόμενες μέρες ακόμα πιο έντονα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να προδικάσει τις εξελίξεις, οι οποίες ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και πρόωρες εκλογές.Όπως είναι φυσικό το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί έχει προκαλέσει συναγερμό και στους νυν βουλευτές Μεσσηνίας, αλλά και στους επίδοξους. 

Νέα Δημοκρατία 

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι βέβαιο ότι θα είναι και πάλι βουλευτής Μεσσηνίας, καθώς εκλέγεται χωρίς σταυρό προτίμησης. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος αναμένεται να είναι και πάλι υποψήφιος και αναμένεται να δώσει μάχη με τον Μίλτο Χρυσομάλλη για τη θέση αμέσως μετά τον πρώην Πρωθυπουργό. Ιδιαίτερη είναι η κατάσταση για τον Περικλή Μαντά, του οποίου η θέση είναι επισφαλής. Όσον αφορά στις υπόλοιπες 3 θέσεις του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Μεσσηνία, οι οποίες θα καλυφθούν από γυναίκες, οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιες στις προηγούμενες εκλογές (Πιπίνα ΚουμάντουΠαναγιώτα Ντίντα και Νατάσσα Κυριακοπούλου) παραμένουν στην ατζέντα της ΝΔ, ωστόσο, τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί.

ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Χαρίτσης, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι και πάλι υποψήφιος στον Νομό και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση. Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικεί και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ο Παναγιώτης Στέφανος. Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα πράξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ της υποψηφιότητάς του, ενώ ακόμα δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχει η Παναγιώτα Κοζομπόλη. Οι υπόλοιπες θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας αναμένεται να εξαρτηθούν από το ποιοι από τους πιο πάνω θα είναι υποψήφιοι και θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει εν ενεργεία βουλευτής Μεσσηνίας, ωστόσο, αυτό στις επόμενες εκλογές είναι πιθανό να αλλάξει. Ο Μενέλαος Γερονικολός από τις εκλογές του 2019, οπότε και ήταν υποψήφιος, παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή και θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Ο Παναγιώτης Αλευράς επίσης φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Ζήτημα φαίνεται ότι υπάρχει με τις υπόλοιπες θέσεις, καθώς Γιώργος Κατσούλης και Γιάννης Πάζιος έχουν περιέλθει στη δύνη εσωτερικών προστριβών που έχει προκαλέσει το «εσωτερικό ξεκαθάρισμα» που εξελίσσεται στην πλευρά των λεγόμενων «προεδρικών» της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages