ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 


Οι σύμβουλοι της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας” στο Δήμο Τριφυλίας, Δημήτρης Δριμής και Γιάννης Παρασκευόπουλος με επιστολή τους  στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Τριφυλίας, την οποία κοινοποιούν στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου ζητούν να ενημερωθούν πόσα και ποια τιμολόγια έχουν πληρωθεί με εντολές δημάρχου (εντέλλεσθε) καθώς και πόσα χρηματικά εντάλματα έχουν πληρωθεί με Διαταγές Πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις από 1η Ιανουαρίου 2011 μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, η επιστολή τους αναφέρει τα εξής:

Θέμα: «Στοιχεία για πληρωμές: α) με εντολές δημάρχου (εντέλλεσθε) και β) με διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις χωρίς τα νόμιμα παραστατικά»

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε:

α) πόσα και ποια τιμολόγια έχουν πληρωθεί με εντολές δημάρχου (εντέλλεσθε) από 1η Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και σήμερα. Ποιος ο αριθμός του κάθε χρηματικού εντάλματος και η αιτιολογία πληρωμής του. Ποιο το οικονομικό ύψος του καθενός και ποιο το συνολικό ποσό πληρωμών.

β) πόσα και ποια χρηματικά εντάλματα έχουν πληρωθεί με Διαταγές Πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις, χωρίς να διαθέτουν τα προβλεπόμενα παραστατικά (αποφάσεις ανάθεσης από τα αρμόδια όργανα, συμφωνητικά, παραλαβές κα) από 1η Ιανουαρίου 2011 μέχρι σήμερα. Ποια έργα, υπηρεσίες και προμήθειες αφορούν. Ποιο είναι το επιμέρους και ποιο το συνολικό ύψος πληρωμών των παραπάνω. 

Με εκτίμηση.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Δημήτρης Α. Δριμής, 

Γιάννης Παρασκευόπουλος (Πηγαδούλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages