ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΩΣ ΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΩΣ ΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 


Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε αρκετές περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.
Συγκεκριμένα: 
  • Το  Σάββατο ΣΗΜΕΙΏΘΗΚΕ διακοπή από τις 8.30 έως τις 11.30 το πρωί διακοπή θα γίνει στην περιοχή Λάκκες Γαργαλιάνων. Από τις 11 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στα Φιλιατρά, στις οδούς Αναπαύσεως, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο έως το συνεργείο Κοντοράβδη, Λουκοπούλου, από 14άρων έως το Αγροκήπιο, Πέτρουλα, από ΑΣΟ έως Αναπαύσεως.
  • Την Τετάρτη 31 Αυγούστου από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή Βουλιέρια Φιλιατρών.
  • Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι σε Χερόμηλα Φιλιατρών, ελαιοτριβείο Παναγιωτόπουλου, εργοστάσιο Μαγγανά. Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι στη Φαρακλάδα.
  • Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στις περιοχές της Κυπαρισσίας Φαρμάκα, Αραδαριές, Καρτελά. Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι στην Τερψιθέα, από Γούβες έως την εκκλησία εκατέρωθεν του δρόμου.
  • Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην Τερψιθέα, από την εκκλησία έως Βαθύ εκατέρωθεν του δρόμου. Επίσης στις περιοχές Καρτελά, Αραδαριές, Σανί.
  • Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου από τις 8.15 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία, στις οδούς Νοσοκομείου, Φραντζή, Κοκκέβη, Λαμπροπούλου, Ντούφα, Ζαδέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages