ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ- ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ- ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 


Την εικόνα στα κέντρα υγείας του νομού αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου ειδικευομένων γιατρών Ε.Σ.Υ. Ηλίας Μανδηλάρης  ο οποίος αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα στην εκπομπή του Ιωάννη Μποζίκα, Πρωινό Δρομολόγιο.

Οι Σημαντικές Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λόγω μετακίνησης του στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα τα κέντρα υγείας που διπλασιάζονται οι ανάγκες λόγω της επισκεψιμότητας χιλιάδων τουριστών το καλοκαίρι επιδεινώνουν τα προβλήματα χωρίς οι αρμόδιοι τελικά να παρέχουν λύσεις και να αντιμετωπίζουν τις παθογένειες. 

Παράλληλα έκανε εκτενή αναφορά στις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν φέτος  σε περιοχές της Μάνης και τις κεντρικής Μεσσηνίας, καθώς το υπάρχουν ιατρικό αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό δεν πολυ να μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται κατά την θερινή περίοδο. Εκτίμηση ωστόσο ότι μόνο με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα λυθεί το πρόβλημα εκτός αν πάψουν οι μετακινήσεις γιατρών σε μεγάλες νοσηλευτικές μονάδες, καθώς ως γνωστόν σημειώθηκαν μετακινήσεις γιατρών από το νοσοκομείο Καλαμάτας σε αυτό της Σπάρτης πρόσφατα.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/bMApKbRL4HE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages