ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

 


Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Τριφυλίας λόγο τόσες αλλαγές των καιρικών συνθηκών στην περιοχή. Η θερμοκρασία σε χαμηλότερα επίπεδα από ότι τις προηγούμενες ημέρες, με τις βροχοπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους σου και αύριο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Αρκετοί οι δρόμοι φούσκωσαν από τον όγκο ύδατος αλλά και στο εθνικό οδικό δίκτυο ιδιαίτερα στον οδικό άξονα Κυπαρισσίας- Φικιατρων.

Η επίδραση των βροχοπτώσεων την ευεργετική τόσο γιατί είναι όλο καλλιέργεια όσο και για τους φυσικούς από ταμιευτήρες της περιοχής μας, ωστόσο ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές να περάσει αρκετός όγκος βροχοπτώσεις ο οποίος θα μετρηθεί από τους γεωπόνους της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας. Εικάζεται ότι εφόσον ακολουθήσουν βροχόπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποκλιμακωθεί η ανομβρία στην ευρύτερη περιοχή. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης είναι Κατηγορίας 3 σύμφωνα με τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) που έχει αναπτυχθεί και εφαρμόζεται επιχειρησιακά στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages