ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΖΗΤΑ Ο ΔΡΙΜΗΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΖΗΤΑ Ο ΔΡΙΜΗΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


ΤΗΝ ΕΠΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ότι απαιτείται άμεση στελέχωση με προσωπικό του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ στα Φιλιατρά μετά από εκτεταμένες διακοπές ρεύματος μετά την χθεσινή νεροποντή, ο Δημήτρης Δριμής ως επικεφαλής παράταξης σημειώνοντας μάλιστα ότι: 

Επείγει η στελέχωση του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ στα Φιλιατρά!

Βλάβη σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της 25ης Αυγούστου σε γραμμή υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ και μεγάλο τμήμα της Τριφυλίας (περιοχές Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων) έμεινε για ώρες χωρίς ρεύμα.

Η βλάβη ήταν αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος, που οφείλεται στην έλλειψη συντήρησης του δικτύου, όπως μας ενημέρωσαν.

Η πολύωρη διακοπή του ρεύματος αναστάτωσε οικογενειακούς και επαγγελματικούς προγραμματισμούς και δημιούργησε εύλογη ανησυχία σε ευάλωτους συμπολίτες μας.

Η καθυστέρηση στην αποκατάσταση των βλαβών είναι αποτέλεσμα της υποστελέχωσης του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ των Φιλιατρών. Με τρείς τεχνικούς ούτε πλήρης συντήρηση ούτε έγκαιρη αποκατάσταση μπορεί να γίνει, όσο φιλότιμα κι αν εργαστούν.

Υπενθυμίζω πως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Δριμής, Παναγιώτης Αλευράς, Γιάννης Παρασκευόπουλος (Πηγαδούλιας) και Αγγελής Κοροβίλας, με επιστολή μας, 24 Μαϊου 2022, που είχε τίτλο: «Να στελεχωθούν πλήρως και να παραμείνουν στα Φιλιατρά ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ.», καλούσαμε το Δήμαρχο Τριφυλίας να προβεί «σε κάθε ενέργεια για την πλήρη στελέχωση του καταστήματος της ΔΕΗ και του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ …».

Η ενίσχυση του πρακτορείου με τεχνικούς επείγει.

Ο χειμώνας έρχεται και τα πράγματα θα χειροτερεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages