Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Ώρα μηδέν για το Νότο του Νότου! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Ώρα μηδέν για το Νότο του Νότου!


 Γράφει ο Γιάννης Πάζιος

Μετά και από το χθεσινό τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε 4 συνανθρώπους μας (έως τώρα) προσθέτοντας τους στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του δρόμου Πύργος – Καλό Νερό.

Και πέρα από τις αιτίες του δυστυχήματος που θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναδεικνύεται με τον πλέον επιτακτικό τρόπο η αναγκαιότητα για την άμεση υλοποίηση του οδικού έργου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Θα ήθελα ως πολιτικό στέλεχος να πράξω το ελάχιστο, στον βαθμό που μου αναλογεί και να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ που τόσες δεκαετίες όλοι μας (ανεξαρτήτως του βαθμού συμμετοχής ενός εκάστου) αποτύχαμε να κατασκευάσουμε έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο.

Γνωρίζω ότι με μια συγγνώμη δεν απαλύνεται ο πόνος, ούτε επιχειρώ να υποτιμήσω τις ευθύνες. Ωστόσο εκτιμώ οτι είναι αναγκαίο ο πολιτικός κόσμος με τη στάση του να σηματοδοτησει πως επιτέλους αντιλαμβανεται την κρισιμότητα των στιγμών και διαθέτει ενσυναίσθηση και φιλότιμο που τον ωθουν στο να μην διαχειρίζεται επικοινωνιακά (δια της απουσίας του πολλές φορές) καίρια ζητήματα αλλά προβαίνει σε πράξεις με ειλικρινές και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Ενώνω την φωνή μου με τους χιλιάδες κατοίκους και φορείς και προσδοκώ πως οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας & της Ηλείας θα σταθούν στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων και θα απαιτήσουν από κοινού ώστε να καταρτιστεί ένα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα από την Κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσει ο εμπαιγμός! Δεσμεύομαι και προσωπικά να συμβάλλω προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ας είναι τα τελευταία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages