Κατρίτσης στο Δ.Σ.: «Τι συμβαίνει με τις ράμπες πρόσβασης ΑΜΕΑ σε παραλίες της Τριφυλίας;» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Κατρίτσης στο Δ.Σ.: «Τι συμβαίνει με τις ράμπες πρόσβασης ΑΜΕΑ σε παραλίες της Τριφυλίας;»


 Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο Άκης Κατρίτσης αναφέρθηκε κριτική στα θέμα που αφορούν την τοποθέτηση ειδικών ραμπών και τους μηχανισμούς σαν βοηθητικοί εξοπλισμοί, για να δώσουν σε άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα τη δυνατότητα να απολαύσουν το κολύμπι, και τα έχει προμηθευτεί ο Δήμος Τριφυλίας μέσω ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά, ο κ. Κατρίτσης τόνισε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο Δήμος δαπάνησε 190.000 € για την αγορά ειδικών μέσων πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα, από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να τοποθετηθούν στο Καλό Νερό, την Κυπαρισσία, στο Λαγκούβαρδο και στο μάτι Γαργαλιάνων. Όπως είπε ο κ. Κατρίτσης, στην Κυπαρισσία έχει τοποθετηθεί, στο Καλό Νερό γνωρίζει ότι είναι αποθηκευμένα στο σχολείο και όσον αφορά αυτά σε Λαγκούβαρδο και Μάτι Γαργαλιάνων δεν έχουν τοποθετηθεί και δεν γνωρίζει που βρίσκονται, συμπληρώνοντας ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού.
Ο κ. Κατρίτσης ζήτησε να μάθει ποτέ η δημοτική αρχή έχει σκοπό να τοποθετήσει τα μέσα πρόσβασης ΑΜΕΑ τονίζοντας πως σε περίπτωση ελέγχου, επειδή είναι ΕΣΠΑ, θα δημιουργηθεί πρόβλημα.
Απάντηση στο ερώτημά του δεν δόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages