Συνεδρίασε εντός καύσωνα η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για αναπλάσεις στο Καλονερό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Συνεδρίασε εντός καύσωνα η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για αναπλάσεις στο Καλονερό

 


Σε νέα συνεδρίαση συγκαλείται η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας στις 23 Ιουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Κυπαρισσία.

Στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη 1 μ.μ., αναμένεται να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

 

  1. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής της υπολόγου Κουρτέση Σταυρούλας.

  1. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Σωτηρίου-Νικολάου Δημητρόπουλου, σχετικά με την αποζημίωσή του για ζημιά που προκλήθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του λόγω πτώσης σε λακκούβα.

  1. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κ. Σμυρνή Κανέλλας του Νικολάου, σχετικά με την αποζημίωσή της για ζημιά που προκλήθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της λόγω πτώσης σε λακκούβα.

  1. Έγκριση Πρακτικού Ι (1) ηλεκτρονικής αποσφράγισης των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» & «Οικονομική Προσφορά» και ελέγχου εγγυητικών επιστολών συμμετοχής του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Επισκευή Σχολικών Κτιρίων Δ.Ε. Φιλιατρών».

  1. Ακύρωση των αρ.218 & 219/2024 απ. Δημοτικής Επιτροπής, λόγω λάθους στη διαδικασία πληρωμής.

  1. Τροποποίηση Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2024 ( Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο).

  1. Έγκριση 1ου ΑΠΕ/1ου ΠΚΤΜΝΕ και της 3ης παράτασης του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Καλόνερου». Το έργο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και το περιμένουν καιρό οι κάτοικοι της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages