ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Έπεσαν γερά πρόστιμα για κλοπή νερού και παράνομη σύνδεση στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Έπεσαν γερά πρόστιμα για κλοπή νερού και παράνομη σύνδεση στα Φιλιατρά

 


Επιβολή προστίμων συνολικού ύψος 14.000 ευρώ σε τέσσερις καταναλωτές, για κλοπή νερού και παράνομη ένωση πριν από το ρολόι, ενέκρινε ομόφωνα στη 12η τακτική συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας υπό την προεδρία του δημάρχου Τριφυλίας.

Στον πίνακα της ορισθείσας τριμελούς επιτροπής, βάσει της απόφασης 176/12-10-2023 (ΑΔΑ: 6ΟΛΝ465ΘΠ4-ΙΚΤ) του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, τον οποίο επισύναψε στο Σώμα κατά την εισήγησή του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής και παρατίθεται στην απόφαση με θέμα «Επί αιτήσεως καταναλωτών» (ΑΔΑ: ΨΚΣ1465ΘΠ4-ΝΗ7), αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής πρόστιμα με κωδικό καταναλωτή: Πρόστιμο 2.000 σε καταναλωτή για οικία επειδή «ένωσε παράνομα πριν από το ρολόι και πότιζε ελιές και κήπο». Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καταναλωτή για οικία επειδή «έκλεβε νερό από γεώτρηση που υδροδοτούσε χωριά της Κυπαρισσίας. (Υπολογισμός τεκμαρτής λαθραίας κατανάλωσης Χ 8)». Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καταναλωτή επειδή «έκλεβε νερό από τον κεντρικό αγωγό των Φιλιατρών (Υπολογισμός τεκμαρτής λαθραίας κατανάλωσης Χ 8). Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε καταναλωτή επειδή «έκλεβε νερό από τον κεντρικό αγωγό των Φιλιατρών (υπολογισμός τεκμαρτής λαθραίας κατανάλωσης Χ 8)».
Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages