Πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες μελισσοκόμους από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες μελισσοκόμους από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στην Κυπαρισσία


 
Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Τυποποίηση-Εμπορία-Προώθηση-Σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων, τα μελισσοκομικά φυτά , τους Εχθρούς και ασθένειες των μελισσών, τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τους κατά τη διάρκεια του ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού τριημέρου που θα υλοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας.

Η εκπαίδευση θα γίνει στις 22,23 και 24/7/2024 και εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Μπέκας Ανδρέας στέλεχος της Δ.Α.Ο.Κ. Αν. Αττικής.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 5 ώρες ημερησίως από τις 16:00-21:00.

Οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Κατάρτισης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της εκπαίδευσης στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο στα τηλέφωνα 2761022116 και 6934796092. Εναλλακτικά οι μελισσοκόμοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας τα στοιχεία τους με email στο kdkyparissias@elgo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages