ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΑ παραδόθηκε στο Δήμο Τριφυλίας με αποδέκτη την Δ.Ε.Υ.Α Κυπαρισσίας ο Βιολογικός καθαιρσμός της πόλης από την ανάδοχο εταιρία παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και αυτοδιοικητικών φορέων της περιοχής.
Αρχικά διεξήχθη σύσκεψη στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας για την τυπική παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο φορέα υποδοχής που είναι η Δ.Ε.Υ.Α Κυπαρισσίας η οποία μάλιστα αναμένεται να επεκταθεί σε όμορες Δημοτικές ενότητες, ενώ ακολούθησε μετάβαση στις εγκαταστάσεις παρουσαία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κόλλιας για την παράδοση του έργου. Η κοινπραξία που είχε αναλάβει για 1 χρόνο την λειτουργία του με δικά της έξοδα θα συνεχίσει με πρωτόκολλο συνεργασίας να παρέχει με υπαλλήλους της το ίδιο έργο το οποίο όπως έχει τονιστεί στο οικείο Δ.Σ. θα έχει ετήσιο κόστος λειτουργίας 300.000 ευρώ. Παράλληλα θα ετοιμαστεί η αναβάθμιση της ΔΕΥΑ για το έργο καθώς δεν μπορεί να προσλάβει προσωπικό, ωστόσο η εποπτεία θα ανήκει στο Δήμο.
Στην παραλαβή εκτός από το Δήμαρχο ήταν παρών ο εκπρόσωπος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Γρηγόρης Κανελλόπουλος, ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας που κατασκεύασε τον βιολογικό κ. Αθανάσιος Πορτουρίδης ο οποίος μίλησε για την σημασία του έργου με τεχνολογική αρτιότητα, ο Προιστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Βασίλης Τζαμουράνης, ο μηχανολόγος- μηχανικός του Δήμου Καλαμάτας Γιώργος Καραμπάτσος και ο πρώην προιστάμενος της ΤΥΔΚ Μεσσηνίας και νυν Πρόεδρος εκτέλεσης έργων στο Δήμο της Καλαμάτας κ. Αναστάσιος Αγγελής. Τέλος ιδιαίτερη μνεία έγινε για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων με την τεχνολογική του υποδομή καθώς και την μελλοντική επέκττασή του καθώς θα μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι 20.000 κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages