Επιχείρηση επ’ αυτοφώρω σύλληψης μεταφορέων σκουπιδιών με... άρωμα Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Επιχείρηση επ’ αυτοφώρω σύλληψης μεταφορέων σκουπιδιών με... άρωμα Πελοποννήσου

Επιχείρηση επ' αυτοφώρω σύλληψης μεταφορέων σκουπιδιών, τα περισσότερα εκ των οποίων φέρεται ότι προέρχονται από την Πελοπόννησο, εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στα λατομεία Μαλέα, στο Μαρκόπουλο Αττικής, λίγες μόλις ημέρες μετά από ανάλογη επιχείρηση στο δρυοδάσος της Φολόης, στο οποίο ελέγχεται αν έχουν θαφτεί σκουπίδια της Καλαμάτας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, σε ραδιοφωνικό σταθμό, δασοφύλακες έστησαν ενέδρα στα λατομεία Μαλέα, στα οποία προσήλθαν για να αδειάσουν σκουπίδια μεγάλα φορτηγά. Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα σκουπίδια προέρχονταν από την Πελοπόννησο, ενώ οι οδηγοί των φορτηγών όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των δασοφυλάκων διέφυγαν τρέχοντας.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός είπε ότι έχουν κατασχεθεί 7 φορτηγά. Είπε επίσης ότι η επιχείρηση εναπόθεσης σκουπιδιών στη συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ καλά οργανωμένη, με τσιλιαδόρους που εποπτεύουν το χώρο και ειδοποιούν τους μεταφορείς πότε ο χώρος είναι ελεύθερος. Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου μόνο τρεις Δήμοι έχουν εξαναγκαστεί να διώχνουν με εργολάβους μεταφορείς τα σκουπίδια τους. Είναι οι Δήμοι της Τρίπολης (που έχει έγκριση να τα στέλνει στο ΧΥΤΑ της Φυλής), της Καλαμάτας και της Δυτικής Μάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages