Πιο...δεξιά η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας που ανασυντάσσεται και θέλει Τσαυτάρη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πιο...δεξιά η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας που ανασυντάσσεται και θέλει Τσαυτάρη

H νεοεκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Πα.Σο.Κ. του Δήμου Τριφυλίας συνεδρίασε ,την Παρασκευή 26/7/2013 και καθόρισε ομόφωνα τις αρμοδιότητες των μελών της. Γραμματέας εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ,ελεύθερος επαγγελματίας. Αναπληρωτής Γραμματέας ο Αντώνης Καρατζάς ,φοιτητής. Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανωτικού ο Πάνος Μητρόπουλος, πρόεδρος Τ. Σ. Σιδηροκάστρου. Υπεύθυνος Αγροτικού ο Βασίλης Αθανασόπουλος ,νέος αγρότης. Υπεύθυνος Νεολαίας ο Γιάννης Λαμπίρης , φοιτητής. Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας Γιάννης Χριστόπουλος ενημέρωσε για τις πολιτικές εξελίξεις και ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη της Σ.Ε. όπου καθορίστηκε πρόγραμμα δράσης της δημοτικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε τα πλαίσια της ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο δήμο να γίνει μια ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων της δημοκρατικής παράταξης προκειμένου να συζητηθούν τοπικά θέματα , να ακολουθήσει επίσκεψη σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου και συνάντηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη μας στην περιοχή . Αποφασίστηκε ,στα πλαίσια πρωτοβουλιών της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας, να διοργανωθεί στη περιοχή ΗΜΕΡΙΔΑ με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης ΑΘ. Ταυτάρη και εξειδικευμένων επιστημόνων για την αγροτική ανάπτυξη και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής στις εντατικές καλλιέργειες και την ελαιοκαλλιέργεια. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και κατέθεσαν προτάσεις τα μέλη της Ν.Ε. Βάσω Γρηγοροπούλου- Τσαμούλη και Νικήτας Βελίας καθώς επίσης και ο απερχόμενος γραμματέας της Δ.Ο. ο γιατρός Γιάννης Κωνσταντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages