ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΜΕ οργή καταδικάστηκε από όλες τις πτέρυγες του Σώματος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, η ολοήμερη κράτηση Αντδημάρχου στο Α.Τ. Γαργαλιάνων με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλας να ξεσπάσει μιλώντας για ευθεία βολή κατά των θεσμών και της αυτοδιοίκησης.
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν έγινε αναφορά στην σύλληψη του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Κατσούλα, μετά από καταγγελία κατοίκων για την φωτιά στον σκουπιδότοπο των Γαργαλιάνων. Ο Δήμαρχος αλλά και ολόκληρο το Δ.Σ. εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον κ. Κατσούλα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι για ψύλλου πήδημα μας σέρνουν στον Εισαγγελέα, παρότι γνωρίζουμε όλοι ποιοι ευθύνονται για τις φωτιές στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Ευστάυιος Ανδρινόπουλος σύμφωνα με το www.kyparissianews.com, χαρακτήρισε ψευδή την έγγραφη καταγγελία που κατατέθηκε στις 22 Ιουλίου στην Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων και η οποία περιέχει πολλές ανακρίβειες καθώς σύμφωνα με το κείμενο αυτό:
"Καταγγέλλουμε την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής να λάβει μέτρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων, η οποία μαίνεται χρονικό διάστημα πέρα του δεκαημέρου και καθιστά αδύνατη τη διαμονή στην πόλη μας. Η κατάσταση αυτή διαρκεί επί σειρά ετών στην πόλη των Γαργαλιάνων, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες ζει το μαρτύριο του τοξικού σύννεφου να την σκεπάζει. Η σκανδαλώδης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την υγεία των πολιτών, μας έχει οδηγήσει σε απόγνωση. Με το παρόν σας επισημαίνουμε ότι αν δεν φροντίσετε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σήμερα 22 Ιουλίου θα καταφύγουμε στον Εισαγγελέα".
 Από την πλευρά του ο κ. Ανδρινόπουλος κατήγγειλε ψευδή την συγκεκριμένη καταγγελία, καθώς η πυρκαγιά άναψε στις 19 Ιουλίου το μεσημέρι και σβήστηκε άμεσα και όχι, όπως σκόπιμα αναφέρεται, σε δεκαήμερο, ενώ κατέθεσε ότι σε επικοινωνία με έναν από τους συνυπογράφοντες πολίτες, η απάντηση που πήρε είναι ότι δεν ξέραμε το περιεχόμενο καθώς τους ενημέρωσαν τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages